Opinie o Martello

Zachęcamy Was do dzielenia się opiniami na temat naszych produktów. Dziękujemy też wszystkim, którzy do tej pory nadesłali swoje zdanie o kocykach i o tym, jak pracujemy. Jeśli chcesz doradzić innym, który produkt wybrać dodaj koniecznie swoją opinię.

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
367 OPINII
2017-08-30
Super kocyki godne polecenia.Mój syn i córka mają i nie rozstają sie na krok z nimi ,a teraz zamówiłam dla swijej chrześnicy.
anna serwik
2017-07-30
Kocyki są rewelacyjne. Podzielam opinie wcześniej napisane przez użytkowników. Dziś kupuję 7 kocyk na chrzest św. wnusi. Córki użytkują i piorą kocyki, a one wyglądają ciągle jak nowe. Polecam bo to wspaniała praktyczna i trwała pamiątka. Danka z Wągrowca
Danuta
2017-07-21
Szukałam szczególnego , oryginalnego prezentu na urodziny siostrzeńca . Znalazłam piękny kocyk z dedykacją oraz na moją indywidulaną prozbę zrobiono poszewkę na poduszkę ,wyszedł piękny komplet jedyny w swoim rodzaju. Kontakt z bardzo miłą Panią szybki , przesyłka expresowa , kocyk i poszewka ładniejsze jak na obrazku. Jestem bardzo zadowolona , polecę firmę znajomym . BARDZO POLECAM FIRMĘ SOLIDNA i UCZCIWA
Danka
2017-06-13
Najlepsze kocyki na rynku, mimo dużej konkurencji ale większość niewarte swojej ceny. Od kilku lat zamawiam kocyki dla wszystkich nowonarodzonych dzieci w rodzinie i wśród znajomych. Sama obecnie jestem w ciąży i w wyprawce dla mojego maleństwa muszą znaleźć się kocyki martello :) Kocyki są przepiękne i dobre jakościowo. Kontakt z firmą bez zarzutów. Gorąco polecam :)
Dorota
2017-05-12
Moje kupowanie w Martello rozpoczęło się kilka lat temu, kiedy poproszono mnie o bycie matką chrzestną, a ja nie miałam bladego pojęcia jaki prezent sprawić maluszkowi, Koleżanka podsunęła mi pomysł z zakupem kocyka w Martello..I co?? Teraz jak tylko mam kupić pamiatkowy prezent dla kolejnego maluszka to otwieram stronę sklepu i zamawiam kolejny.. Nie dlatego,że idę na łatwiznę;po prostu kocyki są super!!! W międzyczasie sama urodziłam bliźniaczki i zakupiłam te kocyki również dla nich.Kocyki są delikatne w dotyku,dziewczynki korzystają z nich na co dzień i w ogóle się nie niszczą.Szczerze polecam..Pozdrawiam gorąco firmę Martello.
ANETA
2017-05-11
Kocyk jest przecudny,szybka realizacja zamówienia,świetna jakość oraz obsługa.Polecam gorąco każdemu kto chce sprawić piękny i praktyczy prezent nie tylko dla maluszka ,ale także sprawić radość rodzicom,którzy z pewnością będą równie zadowoleni i oczarowani podarunkiem☺
Asia
2017-04-24
Moja córka Oliwka ma teraz prawie 11 lat. Kocyk kupiliśmy jej ok 9 lat temu. Oliwka do tej pory śpi z tym kocykiem. Do niedawna zabierała go rowniez na jakiekolwiek wyjazdy. A on dalej wygląda jak nowy. Wlasnie zamowilam kolejny kocyk (chyba 5) jako prezent dla kolejnego dzidziusia ktory urodzil sie naszym znajomym i będę to robić również dla kolejnych dzieci ktore bede sie rodzic wsrod naszych znajomych i bliskich. To super prezent a przede wszystkim pamiatka na cale zycie. A na dodatek swietnie wykonana.
dorota
2017-04-21
Dostaliśmy kocyk ze znakiem zodiaku od moich kolegów z pracy, gdy urodziła się nasza córeczka. Jest to taka miła pamiątka, że szkoda go używać, żeby się nie zniszczył. Po pstryknięciu paru zdjęć zapakowałam go więc z powrotem do pudełka i poczeka, aż mała sama będzie mogła się nim nacieszyć. Kocyk bardzo spodobał się rodzinie. Dziadek był zachwycony i powiedział, że nie powinniśmy kocyka używać, tylko oprawić w ramkę i powiesić na ścianie!
Marta
2017-04-13
Zamówiłam z tej firmy już dwa kocyki personalizowane z danymi dzieci i w końcu zebrałam się za napisanie opini. Kocyki są cudowne! Pierwsze wrażenie: kocyki sa pięknie zapakowane - idealne na prezent. Robią wrażenie od pierwszego spojrzenia. Baaaardzo przyjemne w dotyku. Dodatkowo nic się z nimi nie dzieje po praniu, nie farbują, nie kurczą się, nie rozciągają, nie płowieją. Jeden z kocyków używany prawie od dwóch lat, praktycznie codziennie. Zabierany do wózka, do samochodu, na wycieczki, wszędzie a ciągle wygląda jak nowy. Naprawdę szczerze polecam. Jeśli chodzi o realizację: wspaniały kontakt z firmą. Szybko odpowiadają na pytania. Wykonanie kocyka również ekspresowe. Od momentu złożenia zamówienia do momentu otrzymania kocyka do rąk własnych - 2-3 dni robocze. Bardzo indywidualne podejście do każdego zamówienia - ostatnio zapytałam o możliwość wykonania dedykacji bez usuwania obrazka z kocyka i otrzymałam dokładnie to o co mi chodziło :) Podsumowując: SZCZERZE POLECAM! a wręcz NAMAWIAM do zakupów kocyków. Ja na pewno przy każdej możliwej okazji będę zamawiać kocyki jako prezenty na chrzest czy narodziny :) Bardzo dziękuję i pozdrawiam całą ekipę Martello :) Ewelina
Ewelina
2017-03-15
Bardzo uczciwa i rzetelna firma. Niezwykle miły i szybki kontakt w razie pytań. Firma dbająca o klienta pod każdym względem. Oczywiście kocyki i poszewki świetnej jakości i śliczne:-)
Agnieszka H
WCZYTAJ WIĘCEJ OPINII

Co ciekawego u nas?

Odwiedź nasz profil na Facebook, aby być z nami na bieżąco.