Opinie o Martello

Zachęcamy Was do dzielenia się opiniami na temat naszych produktów. Dziękujemy też wszystkim, którzy do tej pory nadesłali swoje zdanie o kocykach i o tym, jak pracujemy. Jeśli chcesz doradzić innym, który produkt wybrać dodaj koniecznie swoją opinię.

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
371 OPINII
2018-06-27
Kocyk jest rewelacyjny! Jestem szczerze zaskoczona wysoką jakością produktu, co przy zamówieniach internetowych nie często się zdarza. Błyskawiczna dostawa i wykonanie biorąc pod uwagę personalizowane napisy na kocyku. Zamówiony przeze mnie kocyk jest prezentem i jestem pewna, że dziecku które je otrzyma będzie służył długie lata. Sama nie długo zostanę mamą więc na pewno nie był to ostatni zakup w tym sklepie. Polecam, bo naprawdę warto. Kontakt telefoniczny również rewelacja.
Małgorzata
2018-06-13
Witam, kocyki bawełniane jak i z wełny są bardzo dobrej jakości, rewelacyjnej wręcz, obce mamy, którym pożyczyłam kocyk gdzieś w parku na chwilę czy na zgromadzeniu lokalnym, żeby starsze dzieciaki nie siedziały na murku, schodach były zachwycone jakością. Na początku można powiedzieć, że to fanaberia rodziców kupować taki kocyk w takiej cenie.. Ale warto.. U mnie 3 syn czeka na kocyki w spadku, drugi się nimi otula a pierwszy chętnie korzystał mimo za długich nóg wzrostu i wieku.
Ewa
2018-05-02
Kocyk jest rewelacyjny I bardzo wysokiej jakości. Polecam każdemu kto szuka dobrej jakości i solidnego wykonania. Kontakt z firmą jest bez zarzutów. Jeszcze raz GORĄCO POLECAM.
Julita
2017-10-09
Appena arrivata! Copertina bellissima e molto morbida. Non vedo l'ora di avere un'altra occasione per poter fare un altro acquisto sul vostro sito! Consigliatissimo!
Angelika
2017-08-30
Super kocyki godne polecenia.Mój syn i córka mają i nie rozstają sie na krok z nimi ,a teraz zamówiłam dla swijej chrześnicy.
anna serwik
2017-07-30
Kocyki są rewelacyjne. Podzielam opinie wcześniej napisane przez użytkowników. Dziś kupuję 7 kocyk na chrzest św. wnusi. Córki użytkują i piorą kocyki, a one wyglądają ciągle jak nowe. Polecam bo to wspaniała praktyczna i trwała pamiątka. Danka z Wągrowca
Danuta
2017-07-21
Szukałam szczególnego , oryginalnego prezentu na urodziny siostrzeńca . Znalazłam piękny kocyk z dedykacją oraz na moją indywidulaną prozbę zrobiono poszewkę na poduszkę ,wyszedł piękny komplet jedyny w swoim rodzaju. Kontakt z bardzo miłą Panią szybki , przesyłka expresowa , kocyk i poszewka ładniejsze jak na obrazku. Jestem bardzo zadowolona , polecę firmę znajomym . BARDZO POLECAM FIRMĘ SOLIDNA i UCZCIWA
Danka
2017-06-13
Najlepsze kocyki na rynku, mimo dużej konkurencji ale większość niewarte swojej ceny. Od kilku lat zamawiam kocyki dla wszystkich nowonarodzonych dzieci w rodzinie i wśród znajomych. Sama obecnie jestem w ciąży i w wyprawce dla mojego maleństwa muszą znaleźć się kocyki martello :) Kocyki są przepiękne i dobre jakościowo. Kontakt z firmą bez zarzutów. Gorąco polecam :)
Dorota
2017-05-12
Moje kupowanie w Martello rozpoczęło się kilka lat temu, kiedy poproszono mnie o bycie matką chrzestną, a ja nie miałam bladego pojęcia jaki prezent sprawić maluszkowi, Koleżanka podsunęła mi pomysł z zakupem kocyka w Martello..I co?? Teraz jak tylko mam kupić pamiatkowy prezent dla kolejnego maluszka to otwieram stronę sklepu i zamawiam kolejny.. Nie dlatego,że idę na łatwiznę;po prostu kocyki są super!!! W międzyczasie sama urodziłam bliźniaczki i zakupiłam te kocyki również dla nich.Kocyki są delikatne w dotyku,dziewczynki korzystają z nich na co dzień i w ogóle się nie niszczą.Szczerze polecam..Pozdrawiam gorąco firmę Martello.
ANETA
2017-05-11
Kocyk jest przecudny,szybka realizacja zamówienia,świetna jakość oraz obsługa.Polecam gorąco każdemu kto chce sprawić piękny i praktyczy prezent nie tylko dla maluszka ,ale także sprawić radość rodzicom,którzy z pewnością będą równie zadowoleni i oczarowani podarunkiem☺
Asia
WCZYTAJ WIĘCEJ OPINII

Co ciekawego u nas?

Odwiedź nasz profil na Facebook, aby być z nami na bieżąco.